Levelsystem KOMPAKT för husbilar

E&P Levelsystem riktar din husvagn på max. 120 sekunder per knapprtyck. Systemets höjdpunkter – 2 stöd monteras på fordonsdamen för att uppnå en enastående stabilitet för din husvagn.


Riktning i två steg, det kompakt systemet

I dialog med husvagnsägare har återkommande önskemål om ett delmanuellt system framkommit, där de manuella vevstöden blir kvar på husvagnen. På så sätt uppstod E&P kompakt levelsystem. Den som själv vill hjälpa till att rikta får ett förmånligt alternativ med detta nivelleringssystem. På husvagnens axel monteras två hydrauliska stödben som, styrda från manöverdelen, ställer husvagnen automatiskt i vågrät position i den tvärgående axeln. Därefter måste husvagnen sättas vågrätt över den längsgående axeln med stödhjulet, och vevstöden måste vevas ut som stabilisering. Sedan står husvagnen helt enkelt stabilt och vågrätt.


Fördelarna i överblick


Den begränsade lastkapaciteten måste beaktas av husvagnsägaren gällande tillbehören. På E&P levelsystem kunde konstruktörerna begränsa mervikten för hela hydraulsystemet jämfört med standardvevstöden till endast knappt 20 kg genom att använda lätta material. Det är barnsligt enkelt att styra systemet.

Efter bara ett knapptryck ställer E&P levelsystem husvagnen helt på egen hand och helautomatiskt i vågrät position.

Den fast installerade manöverpanelen ingår alltid i leveransomfattningen. Den som vill ha det ännu bekvämare kan välja mellan en fjärrkontroll, en mobil pekplatta eller styrning med en smarttelefon-app via Wifi-modulen.

- Vågrätt på 2 minuter
- Stabil och säker uppställning
- Genast klart för användning
- För enkelaxlade och tvåaxlade husvagnar upp till 3,5 ton totalvikt
- Undviker stilleståndsskador på däcken genom höjning av hjulen från marken på vinteruppställningsplatsen
- Underhållsfritt
- Komplett hydrauliskt
- Extremt lätt
- Stöldskydd inklusiveMontering, leveransomfattning & frågor om Levelsystem kompakt husbilar


Har du fler frågor? Skulle du gärna vilja få reda på mer i en broschyr eller få rådgivning direkt? Kom då förbi hos oss eller hos en av våra auktoriserade E&P-servicepartner i din närhet. Där kan du även låta montera in levelsystem direkt.