Nivelleringslösningar för husbilar och husvagnar

E&P Hydraulics är en professionell tillverkare av nivelleringslösningar för husbilar och husvagnar. Systemen möjliggör en stabil uppställning. Per knapptryck kan du rikta din husbil eller husvagn horisontellt helautomatiskt på 2 minuter så att ditt fordon står vågrätt.

E&P Hydraulics har under de senaste 10 åren utvecklats till en av de ledande företagen inom nivelleringssystem. Genom den egna utvecklingen och tillverkningen har vi omfattande kunskaper om produkten, marknaden, våra återförsäljare och våra kunder.
Varför E&P Hydraulics?

De flesta uppställningsplatser är inte verkligen jämna. Den som inte vill stå snett måste använda sig av underläggskilar eller domkrafter och försöka rikta fordonet rakt. Beroende på lutning kan det ta ett tag. På vissa platser går det inte alls med enkla hjälpmedel. På semestern vill man egentligen inte tillbringa tid med att ställa fordonet rakt. Med ett hydrauliskt stödbenssystem från E&P Hydraulics går det snabbt och enkelt – per knapptryck.

- På 2 minuter är fordonet riktat
- Försäljning och service över hela världen
- Utveckling och tillverkning från samma källa
- Excellent pris-prestanda-förhållande
- Helautomatisk riktning av fordonet per knapptryck

Detaljerad information hittar du i våra broschyrer. Kontakta oss när som helst om du har frågor.

E&P Hydraulics – proffset för ditt stödbenssystem

I över 10 år har vi samlat erfarenhet inom stödbenssystem för husbilar och husvagnar för att kontinuerligt förbättra våra produkter. E&P Hydraulics har sitt huvudsäte i Nederländerna och hör till de ledande företagen i världen inom hydrauliska nivelleringslösningar för husbilar och husvagnar. Sedan januari 2018 hör E&P Hydraulics till DexKo Global-koncernen och stärker kärnverksamheten i AL-KO Fordonsteknik.


E&P Hydraulics mission och vision

E&P Hydraulics utvecklar, producerar och säljer hydrauliska stödbenssystem för husbilar och husvagnar med den allra senaste tekniken. Som erfarna campare vet vi precis hur ett hydrauliskt system måste fungera: tillförlitligt, snabbt, helautomatiskt och naturligtvis på knapptryck.

Med denna filosofi, högsta tekniska krav och mycket kärlek till detaljer utvecklades E&P till marknadsledare för hydrauliska stödbenssystem. Oavsett om stort eller litet, lätt eller tungt – systemen från E&P erbjuder en sådan variabilitet att det går att hitta en lösning för i stort sett alla fordon.Utveckling & konstruktion av produkterna

E&P tänker utanför boxen och betraktar utvecklingen av en produkt från flera aspekter. Inte bara ritningen på bildskärmen, utan hela skapelseprocessen för en produkt genomlyses och optimeras ständigt. Så att våra slutkunder kan låta montera en professionell, kvalitativt högvärdig och enastående produkt på sina fordon. Säkerhetsfaktorn har alltid högsta prioritet.

För att kunna utesluta fel på de känsliga, elektroniska komponenterna använder sig E&P av en speciell metod och testar konfigurationens funktion och kvalitet på nivelleringssystemet. Genom dessa specifika tester kan vi identifiera och genast reagera på problem för att på så vis kontinuerligt vidareutveckla våra produkter och hålla dem på en mycket god kvalitetsstandard.Service och reparation

Generellt består våra system av produkter med lång livslängd. För att du inte ska behöva köpa nytt stödbenssystem när du köper ett nytt fordon kan våra produkter demonteras och monteras på det nya fordonet. Därigenom kan du profitera av de högkvalitativa produkterna från E&P under en lång tid.

Om du ändå någon gång skulle ha problem med ditt system kan du lita på det Europeiska E&P Hydraulics-återförsäljarnätverket som skyndar till din hjälp inom 24 timmar.