Om oss
Nivelleringssystem till husbilar och husvagnar


Hydrauliska stödbenssystem var inte en unik idé. För över 15 år sedan, funderade grundarna av företaget E&P på hur man kunde göra ett system så enkelt och okomplicerat som möjligt, för att kunna ställa en husbil vågrätt. De anade aldrig att de därmed lade grundstenen till ett Europaledande företag.

E&P Hydraulics är en professionell tillverkare av nivellingeringssystem till husbilar och husvagnar. Ett systemet som garanterar full stabilitet. Inom 2 minuter får du din husbil eller husvagn horisontellt och ditt fordon står plant i nivå - med en enkel knapptryckning och helt automatiskt.

Under de senaste 10 åren har E&P Hydraulics blivit ett av de marknadsledande företagen inom nivelleringssystem. Genom vår interna utveckling och produktion, har vi en omfattande kunskap om produkten, marknaden, våra återförsäljare och våra kunder.
E&P Hydraulics - din expert av stödbenssystem

Under mer än 10 år har vi samlat erfarenhet inom stödbenssystem för husbilar och husvagnar för att konstant kunna förbättra våra produkter. E&P Hydraulics huvudkontor ligger i Nederländerna, och är en av de marknadsledande företagen för hydrauliska nivellinergssystem till husbilar och husvagnar. E&P Hydraulics är sedan januari 2018 medlem i koncernen DexKo Global Group, för att ytterligare stärka kärnverksamheten i Al-Ko Fordonsteknik.


E&P Hydraulics mission och vision

E&P Hydraulics utvecklar, producerar och säljer hydrauliska stödbenssystem för moderna husbilar och husvagnar. Som erfarna campare vet vi exakt hur ett hydrauliskt stödbenssystem behöver fungera; tillförlitligt, snabbt, helautomatiskt, och naturligtvis med en enkel knapptryckning.

Med denna filosofi som utgångspunkt och med högsta möjliga anspråk på teknik och stor uppmärksamhet på detaljer, utvecklades E&P till marknadsledare för hydrauliska stödbenssystem. Oavsett storlek eller vikt, erbjuder E&P ett system med stora variationsmöjligheter för i stort sett alla fordon.


Utveckling och design av produkterna

E&P tänker ”utanför boxen” och vid utveckling av produkten utgår vi alltid från flertalet olika synvinklar. Inte bara från ritningen på datorn, utan hela processen av produktframtagningen analyseras och konstant optimeras, så att våra slutkunder kan få en unik, professionell och högkvalitativ produkt installerad på sitt fordon. Här är säkerhet alltid den primära faktorn.

För att utesluta fel i de känsliga elektroniska komponenterna, använder E&P en speciell metod för att testa funktionen och kvaliteten på nivelleringssystemets konfiguration. Dessa specifika tester gör det möjligt för oss att identifiera problem och reagera omedelbart för att kontiunerligt förbättra våra produkter och upprätthålla en mycket hög kvalitetsstandard.
Automatiskt nivelleringssystem för Husbil och Husvagn.