Husbilar
Nivelleringssystem till husbilar - LevelM

Den vågräta nivelleringen av fordonet fungerar enkelt, snabbt och helautomatiskt för husbiilar med vår specialutvecklade hydrauliska Levelsystem LevelM (- från engelskan ”Levelsystem for Motorhomes”). Den intelligenta styrelektroniken från E&P garanterar att fordonets vikt alltid fördelas över stödbenen samtidigt, så att det inte uppstår några torsionskrafter som skulle kuna orsaka allvarliga skador.


Komfortabel och enkel nivellering

Standardsetet för E&P Levelsystem består av fyra stödben som vardera kan lyfta en last på två ton. För de flesta husbilar på marknaden, är denna bärkapacitet mer än tillräcklig. Men även för tungviktare som häst- och racebiltransporter med en tillåten totalvik på upp till 22 ton, levererar E&P stödbenssystem, som ställer fordonet i ett horisontellt och stabilt läge på mycket kort tid. Den fast installerade manöverpanelen ingår alltid vid leverans. Den som vill ha det ännu bekvämare, kan välja mellan fjärrkontroll, mobil pekskärm eller styrning med vår app i smarttelefonen via WiFi-modulen.

Stöden höjs och sänks via ett tvåvägssystem. De hydrauliska stöden kan därför lätt höjas och sänkas, även om de fastnat i lera eller frusit. Alla varianter av systemet har höga säkerhetsreserver även vid den maximala lyftvikten för de hydrauliska stöden. För din säkerhet är systemets elektronik programmerad så att stöden i allmänhet endast kan användas när motorn är avstängd.


Våra fördelar

Vågrätt på mindre än 2 minuter
Stabil och säker uppställning
Genast klar för användning
För husbilar med tillåten totalvikt från 3,5 upp till 22 ton
Kan levereras med olika slaglängder
Komplett hydrauliskt
Enkel och helautomatisk nivellering med en enkel knapptryckning
Halvautomatisk manövrering är möjlig av vardera två stödben
”Drive-off protection” - systemet fungerar endast när motorn är avstängd
Nödmanövrering vid strömavbrott
Fotplatta av rostfritt stål som standard
Kan integreras i befintlig luftfjädring
Vågfunktion som tillval


Service och reparationer

Vårt system är i allmänhet hållbara produkter, vilket betyder att du aldrig behöver köpa ett nytt stödbenssystem när du byter fordon. Ditt befintliga stödbenssystem demonteras och återinstalleras på det nya fordonet - så att du fortsättningsvis kan dra nytta av de högvalitativa produkterna från E&P i många år framöver.

Skulle du mot förmodan ha problem med ditt system, kan du alltid lita på E&P Hydraulics europeiska nätverk av återförsäljare och servicepartners, som hjälper dig inom 24 timmar.


Frågor, montering och leveranstider gällande nivelleringssystemet

Mer utförlig information hittar du i våra broschyrer.
Har du fler frågor gällande montering och leveranstider, kan du alltid kontakta oss eller någon av våra auktoriserade serviceverkstäder i din närhet.
Automatiskt nivelleringssystem för Husbil och Husvagn.